Modele tahografe digitale

(Last Updated On: February 20, 2019)

Aceste Tahografe digitale, piesele si unele accesorii ale acestora se comercializeaza doar agentilor economici autorizati Fomco. Daca detineti un autovehicul pe care doriti montajul unui tahograf Digital va ne sa contactati cel mai apropiat partener fomco. Tahografele piesele si unele accesorii ale acestora se comercializeaza doar agentilor economici autorizati Fomco. Cautati cel mai apropiat partener Fomco pentru oferta, montaj sau garantie. Vezi și: recomandările fomco privind descărcarea datelor tahograf foarte interesant pentru multi dintre managerii de flote este faptul că EI pot définition acum Modul în Care se comportă tahograful Când șoferul oprește motorul. Șoferii profesioniști beneficiază de o procesare mai rapidă a datelor atunci Când MERG în echipaj și pot utiliza dispozitif mobile pentru a înregistra intrările Manuale suplimentare, făcându-le astfel mult mai Clare, actuale și, important, reducând riscul erorilor. In Parlamentul European se fac demersuri in momentul de fata pentru urgentarea introducerii noilor tahografe conforme cu Regulamentul CE 165/2014. CEI de la VDO poate ca se pregatesc pentru acest lucru. Este sollicitata en spécial Optia Care Inregistreaza pozitia GPS. Tahograful este un aparat de Control destination a fi Montat in autovehicul pentru inculparea si scrierea total automatizata a datelor referitoare la Cursa autovehiculului precum si despre anumiti Timpi de lucru ai conducatorilor auto.

De mentionat faptul ca DIN 1 ianuarie 2007 toate vehiculele aflate la prima inmatriculare trebuie sa fie dotate cu tahografe digitale. Această funcție este disponibilă și PE tahograful Digital DTCO 2,2, Dar PE noua generație aceasta a fost îmbunătățită. !!! ATENTIE Pachetele Contin doar tahografe digitale, iar Kiturile de instalare nu sunt incluse in pretul tahografelor digitale, astfel acestea se comanda separat! Una dintre cele mai importante, denumită VDO Counter, simplifică munca șoferului, deoarece tahograful îl informează în mod constant asupra timpului de conducere și de repaus, și, de asemenea, de timpul de așteptare petrecut PE feribot sau TREN. În plus, dispozitivul afișează timpul de conducere Rămas înainte de o Nouă pauză obligatorie. Culoare albastra Valabilitate 2 Ani se elibereaza pentru autoritati si pentru persoanele abilitate pentru Control permite citirea datelor referitoare la conducatorul auto si UA mult mai clar pentru șofer Șoferii pot utiliza Noul tahograf Digital DTCO 3,0 mai Rapid și mai ușor prin intermédiul unei interfețe reproiectate. Noul afișaj Alb-Negru (TIP Kindel) este ușor de citit chiar și în Lumina directă a soarelui, și chiar înainte de sfârșitul pauzei de 45 de minute, funcția “Wake-up” notifică șoferului că poate incepe să conducă peste 2 minutes.

Rick

After many years of being a full time freelance writer, and a long time resident of this state, I've decided to turn my full attention toward California by exploring all that it has to offer. My goal is to inspire you to get out there and explore this amazing state. Please follow my adventures and news content by visiting Calexplornia daily or clicking on one of my Social Media accounts below.